Masukkan Email Untuk Update Terkini Dari Ratu KeLi:

Delivered by FeedBurner

Ebook Panduan Asas Ternakan Ikan Keli (Siri 1)

Makluman Terkini !!!

Perluang Perniagaan KEROPOK LEKOR jenama "AROMA" : Lekor Special KEROPOK LEKOR Keluaran Ainul Agrobased....hubungi kami...untuk info dan peluang niaga...

Kerjasama Pengeluaran Baja RATUKELI

Readmore »»
Label:


Memeterai Usahasama

Bersama BOD FQ FeedMill Di Pejabat Ainul AgroBased

Lawatan sulung Syarikat Fq Feedmill Sdn Bhd kepada Pengurusan Syarikat Ainul AgroBased Sdn Bhd pada 29-30 Jan 2009 bagi mengerat silaturrahim dan memeterai kerjasama pengeluaran Baja RatuKeli telah memberi sinar baru kepada penghasilan Produk HALAL berasaskan ikan keli di Sarawak.

BAJA RATUKELI jenis PreStarter dan Starter bakal berada di Pasaran sebaik sahaja pengeluaran pertama sampai di Pejabat Urusan di Batu 4, Jalan Matang, Kuching pada Feb 2009.

Penternak kini mempunyai pilihan dalam memberi makanan kepada Ikan Keli dan makanan HALAL merupakan pilihan wajib bagi penghasilan Ikan Keli bagi menjamin KeHalalan dan KeSuciannya.

Bagi para penternak yang mahu mendapatkan bekalan Makanan HALAL RaTuKeLi ini, anda boleh memperolehinya terus dari Pejabat Urusan Ainul AgroBased ataupun boleh membelinya di Pusat Ternakan Ainul AgroBased di Kampung Semerah Padi.

Bagi Para Penternak yang berminat untuk menjadi AGEN RATUKELI dalam mengedar BAJA RATUKELI di Seluruh Sarawak dan Sabah, anda boleh menghubungi kami bagi tujuan berkenaan.



0 ulasan:

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Powered by  MyPagerank.Net