Masukkan Email Untuk Update Terkini Dari Ratu KeLi:

Delivered by FeedBurner

Ebook Panduan Asas Ternakan Ikan Keli (Siri 1)

Makluman Terkini !!!

Perluang Perniagaan KEROPOK LEKOR jenama "AROMA" : Lekor Special KEROPOK LEKOR Keluaran Ainul Agrobased....hubungi kami...untuk info dan peluang niaga...

P.U.B.S. Membeli RM 5.00 Sekilo Ikan Keli Daripada Ahli

Readmore »»
Label:

Kuching - Projek Ternakan ikan keli yang dipelopori oleh Persatuan Usahawan Usahanita Bumiputera Sarawak (P.U.B.S)kepada setiap ahlinya diseluruh Sarawak menawarkan pembelian balik ikan keli dengan harga RM 5.00 sekilo.

Usaha murni ini bagi tujuan meningkatkan ekonomi bumiputera melalui penglibatan ahlinya dalam penternakan ikan keli secara kecil-kecilan sehingga ke paras penglibatan secara komersial. Melalui usaha ini, setiap ahli persatuan mampu keluar daripada paras kemiskinan melalui penternakan ikan keli ini.


Sehubungan dengan itu, Syarikat Ainul Agro Based telah diamanahkan untuk membekalkan anak ikan keli kepada seluruh ahli PUBS di seluruh Sarawak disamping khidmat nasihat dan penganjuran kursus penternakan ikan keli.

Bagi mengetahui maklumat berkenaan persatuan PUBS anda boleh menghubungi Presiden PUBS (019-8587028) dan bagi mengetahui usaha penternakan ikan keli, orang ramai boleh menghubungi En Bollhassan Abdul Latip (012-8801565) dan En. Nazri Bollhassan (012-8896321) atau melayari laman web http://www.pubs2u.net atau www.ratukeli.com1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

branch kat area semenanjung ada x...kalau ada sya berminat gak...ni email sya z_dane00@yahoo.com

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net Powered by  MyPagerank.Net